Erfpacht Weverkeshof-terrein.

Erfpacht Weverkeshof terrein Nuenen

Erfpacht Weverkeshof-terrein.

Erfpacht Weverkeshof-terrein voor komende 30 jaar
Op 2 februari hebben we op Weverkeshof het contract bezegeld tussen de gemeente Nuenen en Weverkeshof over een 30-jarig erfpacht voor ons terrein (met recht op nog eens 30 jaar verlenging).
Wij kwamen er 5 jaar geleden achter dat er ooit wel een gebruiksvergunning (ook al 25 jaar verlopen bovendien) is geweest voor ons terrein, maar dat dat geen juridische zekerheid bood. Bij voorbeeld: alle paden, hekken, stallen en overige gebouwen, waren eigendom van de eigenaar van de grond: “de gemeente Nuenen”. En dat was zeker niet onze bedoeling. Na 5 jaar heen en weer ge-pingpong is het nu eindelijk in orde: we hebben nu voor een zeer schappelijk bedrag ons terrein voor de komende 30 jaar in erfpacht. Bovendien zijn nu alle gebouwen etc. ook juridisch van ons, zonder dat we bang hoeven te zijn voor wat voor gemeentelijke herindeling dan ook.

Geen reacties

Sorry, reageren is niet mogelijk op dit moment.