de Rabobank Clubkas Campagne ook in 2018!

de Rabobank Clubkas Campagne ook in 2018!

Elke stem telt!

Leden van de Rabo Bank kunnen ook dit jaar weer stemmen op Weverkeshof. Bij aanvang van de campagne/stemperiode ontvangt men een unieke code waarmee men kan stemmen. Van donderdag 5 april t/m maandag 30 april kunt U via een speciale site vijf stemmen uitbrengen op de clubs die U een warm hart toedragen. Deze stemmen bepalen de hoogte van de bijdrage voor uw club.  https://www.clubkascampagne.nl/dommelstreek/promotiemateriaal

Bent U een regelmatige bezoeker van onze mooie Boerderij of draagt U Weverkeshof een warm hart toe; stem op ons!  Want Weverkeshof heeft Uw steun en donatie hard nodig om onze toekomst te kunnen blijven garanderen.

 

 

Elly van den Heuvel
elly@harld.nl

Geen reacties

Sorry, reageren is niet mogelijk op dit moment.