Weverkeshof tot nader order gesloten

Weverkeshof tot nader order gesloten

Helaas heeft inmiddels heel Nederland te maken met het Coronavirus. Vanwege dit virus nemen ook wij onze verantwoordelijkheid en maatregelen. Hierin laten wij ons leiden door het RIVM, de GGD, het ministerie en de lokale overheid. De gezondheid van onze gasten en onze medewerkers is voor ons de hoogste prioriteit.

We zijn en blijven gesloten totdat de overheid aangeeft dat wij weer open kunnen gaan. Inmiddels kunnen we onder voorwaarden open. Maar het blijkt dat dit in de praktijk lastig is. We zijn onvoldoende in staat om de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers te borgen. Daarom hebben wij besloten om tot 1 september de poort gesloten te houden voor publiek. Mochten wij een manier vinden omĀ  bezoekers mondjesmaat toe te laten dan laten wij dit via de sociale media weten.

We vertrouwen op Uw begrip en hopelijk zien we elkaar weer snel op Weverkeshof.

Geen reacties

Sorry, reageren is niet mogelijk op dit moment.