Openingstijden via reservering

Openingstijden via reservering

De boerderij is weer gedeeltelijk open voor bezoekers, echter wel onder bepaalde voorwaarden. Er mag een beperkt aantal bezoekers naar binnen. We gaan werken met een reserveringssysteem. Via deze link kun je reserveren https://kinderboerderijen.nl/dorpsboerderij-weverkeshof  Ook op Facebook staat ook de link waarmee je kunt inloggen.

Voor ieder gezin/huishouden wordt een tafel en bank gereserveerd, voor max 4 personen.
Kom je met meer personen, dan zul je twee tafels moeten reserveren. Alles op 1.5 mtr afstand.
Bij de poort wordt gecheckte of je gereserveerd hebt. Na binnenkomst moet je je handen ontsmetten. Daarna loop je de route zoals aangegeven. Deze eindigt op het terras, waar je een bank kunt uitzoeken. Er mogen geen tafels of stoelen bijgeplaatst of verschoven worden. Als je iets wilt drinken gaat 1 persoon naar binnen via de voordeur. Je doet je bestelling bij de kassa en betaalt per pin. Er wordt geen cash geld aangenomen. Bij de uitgifte krijg je je bestelling en je verlaat door de dubbele buitendeur de binnenruimte. Na je bezoek zet je zelf je afwas in de kratten op de grote tafel en verlaat je het terrein via de aangegeven route.

Omdat onze inkomsten niet uit de entree komen, deze is gratis, vinden wij het fijn als U Uw consumpties bij ons koopt.

Vanwege de hygiene is er geen speelgoed van Weverkeshof aanwezig. Maar breng gerust zelf je eigen speelgoed mee.

De boerderij is alleen open op de dagen zoals aangegeven op het reserveringssysteem. Dit kan worden uitgebreid en ingekort. Vol is vol. Indien er te weinig vrijwilligers zijn of het weer is te slecht, kan een reservering ongedaan worden gemaakt. U ontvangt daarvan bericht per mail.

 

Reserveer hier een tijdslot

Geen reacties

Sorry, reageren is niet mogelijk op dit moment.