Boekenmarkt

De jaarlijkse grote boekenmarkt

De boekenliefhebbers zien uit naar 2 en 3 september. Dan namelijk wordt voor het 18e jaar op rij op de Weverkeshof de jaarlijkse boekenmarkt gehouden. Het is ondertussen in de gehele regio bekend; de kwaliteit van de boeken bij de Weverkeshof is onovertroffen. Ook in mei bij de vakantie-boekenmarkt regende het weer complimenten over de prachtige boeken. Ze zien er altijd uit als eenmalig gelezen, vrijwel nieuw, zelfs soms nog  in het cellofaan en vooral onbeschadigd en van recente datum.

Op de septembermarkt liggen daarnaast ook zeer bijzondere, soms zeldzame boeken.

Vanaf nu kan de bezoeker gericht zoeken bij de romans.

Zoekt u Hermans, Tolstoi, Maarten ’t Hart of andere gekende schrijvers dan treft u die aan bij de tafel met de aanduiding ‘Literatuur’.

Verzamelt of leest u spannende romans dan vindt u Slaughter, Tomas Ross, Esther Verhoef en vele andere namen bij de tafel ‘Thrillers’.

Daarnaast is er nog een keus uit doktersromans, streekromans en lichtere ontspanningslectuur op de tafel met het bord ‘Diverse genres’.

Doordat alle romans met de rug naar boven liggen, is het zoeken een peulenschil. Naast de romans zijn er, duidelijk vermeld, diverse andere categorieën. Voor de liefhebber !!!

Buiten onder de luifel staan de honderden kinderboeken.

Binnen mooi gesorteerd duizenden boeken, te vinden bij de volgende onderwerpen:

Pockets – Geschiedenisboeken – Toerisme – Poëzie – Hobby – Engelse romans – Kunst en Cultuur  Geloof en Meditatie –  Natuur – Naslagwerken – Het bijzondere boek – enz. 

Noteert u datum en tijd nu reeds in uw agenda 

Boeken Weverkeshof

2 en 3 september

10 tot 17 uur 

Natuurlijk is de toegang gratis en kunt u heerlijk snuffelen afwisselen met het drinken van een kop koffie of thee.U bent van harte welkom.

Het boekenteam, Mariëtte, Martin

 

 

 

Categorie

Activiteiten

Tags
boeken, boekenmarkt