Boekenmarkt

Geen boekenmarkt meer dit jaar!

wilt U boeken komen brengen, neem dan contact met ons op via deze website onder secretariaat. Dan maken we een afspraak met U.

Dit jaar zouden we voor het 20ste jaar op een rij onze boekenmarkt hebben. Helaas is er een kink in de kabel gekomen…..

Onze boekenmarkt is ondertussen in de gehele regio bekend; de kwaliteit van de boeken bij de Weverkeshof is onovertroffen. Alle boeken zien er uit als vrijwel nieuw, zelfs soms nog in het cellofaan en vooral onbeschadigd en van recente datum.

De markt is zo ingericht dat de bezoeker heel gericht kan zoeken.
Zoekt u Hermans, Tolstoi, Maarten ’t Hart of andere gekende schrijvers dan treft u die aan bij de tafel met de aanduiding ‘Literatuur’.

Verzamelt of leest u spannende romans dan vindt u Slaughter, Tomas Ross, Esther Verhoef en vele andere namen bij de tafel ‘Thrillers’.
Daarnaast is er nog een keus uit doktersromans, streekromans en lichtere ontspanningslectuur op de tafel met het bord ‘Diverse genres’.
Doordat alle romans met de rug naar boven liggen, is het zoeken een peulenschil. Naast de romans zijn er, duidelijk vermeld, diverse andere categorieën. Voor de liefhebber !!!

Ook hebben we honderden kinderboeken en Populaire informatie-boeken te vinden via de volgende groepen:
Geschiedenisboeken – Toerisme – Poëzie – Hobby – Engelse romans – Kunst en Cultuur, Geloof en Meditatie – Natuur – Naslagwerken – Het bijzondere boek – enz.
Ook ligt er een voorraad CD’s, muziek/film DVD’s en LP’s klaar, op genre gesorteerd.

Als we weer open zijn:

Naast de boekenmarkt hebben we in de huiskamer van Weverkeshof permanent boeken te koop staan. De wat eenvoudigere boeken in een boekenkast en de betere boeken in de vitrine. Leuk om hier tussendoor in te snuffelen.

De koffie staat altijd voor U klaar!

 

NB:

U kunt het hele jaar door op de openingstijden van de Weverkeshof uw gelezen of oude boeken en CD’s/DVD’s inleveren. We accepteren geen encyclopedieën, studieboeken, tijdschriften en beschadigde boeken. De gastvrouwen en -heren helpen u verder.

 

 

Categorie

Activiteiten

Tags
boeken, boekenmarkt