Boekenmarkt

De jaarlijkse Grote Boekenmarkt

Zaterdag 25 augustus en Zondag 26 augustus 2018

De boekenliefhebbers zien  er ieder jaar weer naar uit! De boekenmarkt op Weverkeshof. Dit jaar voor het 19e jaar op rij wordt deze op Weverkeshof gehouden. Het is ondertussen in de gehele regio bekend; de kwaliteit van de boeken bij de Weverkeshof is onovertroffen. Ook in mei bij de vakantie-boekenmarkt regende het weer complimenten over de prachtige boeken. Ze zien er altijd uit als eenmalig gelezen, vrijwel nieuw, zelfs soms nog  in het cellofaan en vooral onbeschadigd en van recente datum.

Op de grote boekenmarkt in augustus liggen  zeer bijzondere, soms zeldzame boeken op U te wachten.

Vanaf nu kan de bezoeker gericht zoeken bij de romans. Zoekt u Hermans, Tolstoi, Maarten ’t Hart of andere gekende schrijvers dan treft u die aan bij de tafel met de aanduiding ‘Literatuur’. Verzamelt of leest u spannende romans dan vindt u Slaughter, Tomas Ross, Esther Verhoef en vele andere namen bij de tafel ‘Thrillers’.

Daarnaast is er nog een keus uit doktersromans, streekromans en lichtere ontspanningslectuur op de tafel met het bord ‘Diverse genres’.

Doordat alle romans met de rug naar boven liggen, is het zoeken een peulenschil. Naast de romans zijn er, duidelijk vermeld, diverse andere categorieën. Voor de liefhebber !!!

Buiten onder de luifel staan de honderden kinderboeken.

Binnen mooi gesorteerd duizenden boeken, te vinden bij de volgende onderwerpen:

Pockets – Geschiedenisboeken – Toerisme – Poëzie – Hobby – Engelse romans – Kunst en Cultuur  Geloof en Meditatie –  Natuur – Naslagwerken – Het bijzondere boek – enz. 

Noteert u datum en tijd nu reeds in uw agenda 

Grote Boekenmarkt Weverkeshof

Zaterdag 25 augustus en Zondag 26 augustus 2018

Van 10- tot 17 uur 

 

Natuurlijk is de toegang gratis en kunt u heerlijk snuffelen afwisselen met het drinken van een kop koffie of thee.U bent van harte welkom.

Het boekenteam, Mariëtte, Martin

 

 

 

Categorie

Activiteiten

Tags
boeken, boekenmarkt