Goede doelen

Dit jaar op Zondag 2 september 2018 organiseert Weverkeshof een Goede Doelen dag. Onze Goede Doelen dagen zijn bedoelt voor Stichtingen/organisaties die een Goed Doel nastreven. Zij kunnen dit Doel op het terrein van Weverkeshof komen promoten. Een doel dat aansluit bij de visie van Weverkeshof. Dit kan een goed doel zijn dat een relatie heeft met kinderboerderijen of kinderactiviteiten. Maar ook ouderen of dieren.

Standaard komt er op Zaterdag een andere stichting/organisatie dan op Zondag. Op deze manier bereiken we meerdere Goede Doelen en een bredere publieke interesse. Ieder jaar proberen we een nieuw Goed Doel te laten deelnemen om op die manier deze jaarlijkse activiteit afwisselend en breed neer te zetten.

Zo hebben wel al ontvangen:
Rising Stars (Wilde Ganzen) –> zorgboerderij Ghana
Vrouwencentrum de Vlinder in Nuenen –> alle Nuenense vrouwen
Stichting Kinderen Voor Kinderen –> kinderen minima gezinnen
Stichting Ambulancewens Nederland –> laatste wens zieken
Stichting Guetemala –> onderwijs Maya vrouwen
Stichting Regenboog –> voor kinderen met trauma of ernstig ziek
Geke Weerman –> maken Quilts voor tehuizen in Oost Europa
Wereldwinkel uit Nuenen
Stichting Connectid to Namibia —> kansarmen in Namibië op gebied van scholing en drinkwater etc.

Dit jaar komen de dames van de ZIJDEN DRAAD

Maandelijks komen de 7 Dames van de Zijden Draad bij elkaar in Beek en Donk  en maken daar prachtige schorten voor klein en groot. De schorten worden gemaakt uit kleurige Vlisco en Ghanese coupons. Ook andere textiele producten zijn mogelijk.
De schorten mogen door Rising Stars in de kraam verkocht worden. De opbrengst van de vele door henzelf verkochte schorten doneren zij aan Rising Stars. In overleg worden deze donaties steeds besteed aan de kinderen in Zorgboerderij Kings and Queens in Ghana, zoals de aankoop van speelgoed, een tondeuse, een occasion Philips flatscreen en aan: uitjes naar het lokale zwembad.

Op dit moment is het dagprogramma nog niet bekend. Zodra er meer bekend is kunt U dit op deze site lezen.

 

 

Categorie

Activiteiten

Tags
goede doelen