Dierendag op Weverkeshof met Poppenkast

Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

1 oktober 2017 @ 10:00 - 17:00

Event Navigation

Gegevens

Datum:
1 oktober 2017
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

Dorpsboerderij de Weverkeshof
Jonkheer Hugo van Berckellaan 5
Nuenen, 5671 CH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
040 283 8772
Website:
www.weverkeshof.nl

Zoals altijd op de 1e zondag in oktober vieren wij Dierendag.

Om 10.00 openen we, zoals altijd, gastvrij de poort.
Loop eerst eens door de tuin en geef onze dieren vandaag wat extra aandacht of maak eens een praatje met ze. Echt ze luisteren maar je.
Er worden gratis dierenkleurplaten uitgegeven aan de aanwezige kinderen die ze kunnen inkleuren. Voor een mooie tekening verdienen de kinderen ranja.
Terwijl de boerderijdieren toekijken gaan we vandaag op stahoogte, gezelschapspelletjes spelen zoals o.a. ezeltje prik en drie op een rij. Iedereen groot of klein is hierbij welkom.
Vanaf 10.30 staat er een schminkteam klaar om op deze dag de aanwezige kinderen, indien gewenst, te schminken. Met het thema deze dag , hoe kan het ook anders, natuurlijk de dieren. Indien je als iets ander geschminkt wilt worden kan dat natuurlijk ook geregeld worden.
Vanaf 12.00 worden er weer overheerlijke ambachtelijke pannenkoeken gebakken.

Wederom present op de Weverkeshof:
Het vermaarde Internationale : POPPENKAST THEATER KRISKRAS Er worden 3 voorstellingen gegeven . De kinderen (en de volwassen) kunnen om 13.30 uur 14.30 uur en 15.30 uur weer gaan genieten van de altijd leuke en spannende verhalen uit de poppenkast.

Tussendoor neemt de NUENENSE BAND KLICK U mee op een nostalgische muzikale reis
TERUG IN DE TIJD
De band KLICK speelt en zingt muziek van The Beatles, Cliff Richard, The Shadows,Johnny Cash, Creedence Clearwater, Sandy Coast, The rolling Stones en velen anderen.