Sponsor muziek middag met THE STEWS

Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

16 februari @ 14:00 - 17:00

Event Navigation

Gegevens

Datum:
16 februari
Tijd:
14:00 - 17:00

Locatie

Dorpsboerderij de Weverkeshof
Jonkheer Hugo van Berckellaan 5
Nuenen, 5671 CH Nederland
Telefoon:
040 283 8772
Site:
www.weverkeshof.nl
Promo THE STEWS - Muziek op de dorpsboerderij Weverkeshof

Muziek op de Dorpsboerderij WEVERKESHOF Nuenen

Zondagmiddag 16 februari, 14.00-17.00 u. Vrij Entree

THE STEWS

5 oud leerlingen van het St. Odulphuslyceum in Tilburg waren het draaien van plaatjes beu en besloten om zelf muziek te gaan maken. Zij vormden “The Stews”, een Beat- en Bluesband die optrad bij de inter-scholaire muziekfestivals en op podia van de talloze plaatselijke beat clubs. In 1969 gaat de band uiteen. De bandleden blijven echter wel bezig met muziek te spelen. . Na 30 jaar treffen de leden elkaar bij een reünie en besluiten “The Stews” opnieuw leven in te blazen.
De bezetting is als destijds met Harrie Schilders zang, Lex Teurlings sologitaar, Hans Hendrich ritme gitaar, Toon Segers bas en Frans van de Camp drums en is verder uitgebreid met zangeres Kootje Schilders.
Het klikt onderling direct als vanouds en het spelen in zo’n band is voor de leden tegelijkertijd een mooi excuus om de puberteit ongestraft voort te kunnen zetten.
Het repertoire van weleer, 60-er jaren beat en blues, wordt natuurlijk wel aangevuld met modernere nummers en door de zang van Kootje is het repertoire sterk verbreed.
Er wordt enthousiast gemusiceerd en, als het publiek half zoveel plezier beleeft aan het luisteren naar de muziek als de bandleden aan het produceren ervan, belooft het een hele leuke middag te worden.