Op zoek naar vrijwilligers!!!

Op zoek naar vrijwilligers!!!

Weverkeshof, Dorpsboerderij van Nuenen, ligt op een unieke locatie bij de Roosdonckermolen en de Hooidoncksebeek. Een vrijwilligersorganisatie waar door het jaar heen zo’n 110 vrijwilligers werken. En waar veel activiteiten plaatsvinden. Een van onze vrijwilligers: “een feestje om op Weverkeshof vrijwilliger te mogen en kunnen zijn”.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die zich in willen zetten als vrijwilliger. Op dit moment zijn we dringend op zoek naar gastvrouwen en heren die m.n. in het weekend en zon- en feestdagen bij ons willen komen werken. Maar heb je op andere momenten ook tijd? Meldt je aan en we kijken wat de mogelijkheden zijn!

Wil je vrijwilliger bij ons worden? Meld je aan via onze website of bel met het secretariaat tel: 06-36502272 voor een vrijblijvend gesprek. Samen kijken we dan of er een passende functie voor je is.

 

Geen reacties

Sorry, reageren is niet mogelijk op dit moment.