Sponsor muziekmiddagen

Regelmatig hebben wij sponsormiddagen op Weverkeshof. Hiervoor nodigen wij muziekgezelschappen uit die vaak thematische muziek ten gehore geven zoals Jazz, Folk of Ierse muziek. Deze muzikanten dragen Weverkeshof een warm hart toe en komen kosteloos bij ons optreden. U als bezoekers nodigen wij van harte uit om een dergelijke middag bij ons bij te wonen. Onder het genot van een kopje koffie/thee of een andere versnapering kunt U deze sfeervolle middagen bij ons meemaken en van de muziek genieten.

WANNEER

De middagen zijn met regelmaat op zondagmiddag van 14.00 uur  tot 17.00 uur. Kijk in de agenda van deze website voor data en optreden. De toegang is gratis! Kom op tijd want vol is

17 oktober hebben we weer een muziekmiddag. Het Corona Free Jazz Quartet komt optreden.

Een lange periode is het voor beroepsmuzikanten maar ook voor amateurs een moeilijke tijd geweest tijdens de Corona maatregelen, maar dat heeft ook uitdagingen opgeleverd. Veel was er niet te spelen en dit gaf de kans aan Henk van der Ven (klarinet) en Jelle Posthumus (piano) samen te repeteren. Zij kennen elkaar al jaren en hebben beiden in verschillende jazzformaties gespeeld in binnen en buitenland. Beiden zijn nog steeds actief en spelen in verschillende regionale orkesten. Nu dus een Quartet, (met een knipoog weliswaar), omdat de digitale piano de mogelijkheid biedt met een digitale bassist en drummer te spelen. Dit kwam goed uit omdat tijdens de Corona periode, die nu gelukkig achter ons ligt, het niet mogelijk was meer dan twee bezoekers thuis te ontvangen. Zo is het CFJQ ontstaan. Het Corona Free Jazz Quartet speelt geen Free jazz maar swingende vrolijke mainstream dixieland.

Verder bent U verplicht om een coronatoegangsbewijs te kunnen overleggen. Heeft U dit niet dan mag U niet binnen in de huiskamer. U bent van harte welkom op ons terras en de tuinen.

Oproep

Bent U nu zo’n muziekgezelschap dat Weverkeshof een warm hart toedraagt, neem dan contact met ons op en we kijken of U, in onderling overleg, een zondagmiddag kunnen inplannen.

Op de middagen zijn er teams van vrijwilligers aanwezig om U als gastheer/vrouw te ondersteunen en de gasten te ontvangen. Kom gerust eens langs om alvast de sfeer van Weverkeshof te voelen en mee te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Robert en Will Koet

Tel.:040-2834454
Mobiel:06-53856615
Fax:040-7870451
Email: Koet.mode@onsnet.nu

Categorie

Activiteiten

Tags
muziek, zondag