Vrijwilligers

De Weverkeshof is een dorps- en kinderboerderij die alleen door vrijwilligers wordt draaiende gehouden en tevens in haar eigen onderhoud moet voorzien. Wij ontvangen dus van geen enkele instantie een subsidie.

Bestuursleden

 

Lees meer

Begeleider kinderfeestjes

Op Weverkeshof worden er kinderfeestjes georganiseerd voor groepjes van ongeveer 8 kinderen en 2 volwassenen. In overleg wordt je ingedeeld voor een feestje. Ga ervan uit dat het meestal op woensdag-, vrijdag- of zaterdagmiddag kan plaatsvinden. Voor het begeleiden van kinderfeestjes zoeken we iemand die graag met kleine kinderen omgaat.

Lees meer

Gastheer / gastvrouw

We zoeken dames of heren die het leuk vinden om een halve dag per week of weekend als gastvrouw of gastheer op de kinderboerderij werkzaam te zijn.

Lees meer

Klussers

Onze klussenploeg is een gezellige, gemotiveerde, meestal hard werkende groep mannen. Alles wat er door hen sinds de laatste vier jaar wordt aangepakt krijgt het stempel duurzaam en onderhoudsvriendelijk opgeplakt.

Lees meer

.

Medewerker tuinen

Voor mensen die groene vingers hebben of denken deze binnenkort te krijgen!

Lees meer

Dierenverzorgers

Voor de dierenverzorging kunnen vrijwilligers vanaf 16 jaar mee gaan werken met het verzorgen van de dieren en alles wat er bij komt kijken.

Lees meer

De Weverkeshof dierenverzorgers gaan ervoor! Op dit moment hebben we een vacature voor de dierenverzorging op een dagdeel in het weekend.

Dus als je je steentje wilt bijdragen word je vriendelijk verzocht dit te doen door het invullen van ons inschrijfformulier. Je wordt daarna uitgenodigd voor een gesprek.

Omdat we een Dorpsboerderij/kinderboerderij zijn met diverse functies en/of verantwoordelijkheden, kan het zijn dat er om een VOG wordt gevraagd. VOG = Verklaring omtrent gedrag. Bent u niet in het bezit van zo’n verklaring dan kunnen wij deze kosteloos voor u aanvragen. Daarnaast hebben we sinds kort de mogelijkheid om een vertrouwenspersoon binnen onze organisatie aan te spreken.

Ik wil vrijwilliger worden!