Boerenmert

Boerenmert

Een Kleinschalige Biologische Boerenmert op het gezellige terrein van onze Boerderij.

Ook dit jaar organiseren wij een kleinschalige markt op Weverkeshof en tegelijkertijd is er ook een demonstratie Honing slingeren.
Wanneer: zondag 7 juli van 11.00- tot 17.00 uur.

Op het middenterrein staan verschillende kraampjes. De Anthoniushoeve met een kraam biologische groenten en fruit. Een Weverkeshof kraam met groenten van eigen bodem, wol van de schapen, honing, kaas, en eieren. Dit jaar voor het eerst een Egyptische kraam met falafel en andere vegetarisch lekkernijen. Maar ook keramiek, kinderkleertjes en leuk sieraden. Er is ook kleding van vroeger te zien en er wordt achter een spinnenwiel gewerkt. Een sfeervol marktje, natuurlijk in combinatie met een bezoek aan onze dieren, tuin en moestuin.

Voor de kinderen is er een workshop sieraden maken en ze kunnen geschminkt worden als poes of een ander leuk dier. Ook worden er lekkere pannenkoeken gebakken.

Maar wat het dit jaar zo bijzonder maakt,onze eigen imker geeft van 11.00- tot 15.00 uur een demonstratie Honing slingeren. Dit is erg leuk en leerzaam om te zien. Op onze website kun je precies lezen wat het honing maken inhoud.

Kortom:
het belooft weer een gezellige dag op Weverkeshof te worden! En zoals altijd: de koffie staat klaar en is de toegang gratis.

Hebt u vragen over de Boerenmert of wilt u hieraan deelnemen dan kunt u via ons secretariaat contact met ons opnemen. Boven in de balk vindt u onder contact de link van ons secretariaat. Onze coordinator neemt  vervolgens contact met u op.

Categorie

Activiteiten

Tags
boerenmert, mert