Voor mensen die groene vingers of er aanleg voor hebben!

Je werkt in de tuinen met een vaste groep tuinmensen, dat is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam. Je beleeft de tuinen in al zijn seizoenen, en iedere periode heeft zijn eigen charme. In de winter is het rustig, kale bomen en verdorde takken en in de lente een groene oase van bomen, struiken en planten. In de zomer prachtige bloemen en in de herfst het bladverlies. De natuur telkens anders en de werkzaamheden daarom ook! Zoals de tuinen bewerken en op orde houden en maken.

Voor de groente tuin zijn wij op zoek naar mensen die graag in de tuin werken. Het bestellen van plant en zaaigoed, het maken van een tuinplan en het tijdig zaaien en planten. Er is ook een kruidentuin en een voedselbos(je). Het onkruid vrijhouden en het oogsten hoort ook bij de taken. Hierbij word je eerst goed begeleid.

Voor de bloementuin zoeken we mensen die het leuk vinden om de bloemen- en struikentuin te onderhouden. Het onkruid vrijhouden, snoeien en het opruimen van de diverse perken op ons terrein hoort tot de taken. Hiervoor werkt een andere groep tuinmensen dan bij de groente tuin.