Boekenmarkt

Geen boekenmarkt meer dit jaar!

Wilt U boeken of CD’s en Platen komen brengen, neem dan contact met ons op via deze website onder secretariaat. Dan maken we een afspraak met U.

Dit jaar zouden we voor het 21ste jaar op een rij onze boekenmarkt hebben. Helaas is er een kink in de kabel gekomen…..

Onze boekenmarkt is ondertussen in de gehele regio bekend; we hebben een goede kwaliteit boeken op onze markt. Alle boeken zijn in een goede staat en sommige boeken zijn zo goed als nieuw. Maar we hebben ook mooie oude boeken. Verder kunt U ons ook vinden op internet via www.boekwinkeltjes.nl

De markt is zo ingericht dat de bezoeker heel gericht kan zoeken.
Zoekt u Hermans, Tolstoi, Maarten ’t Hart of andere gekende schrijvers dan treft u die aan bij de tafel met de aanduiding ‘Literatuur’.

Verzamelt of leest u spannende romans dan vindt u Slaughter, Tomas Ross, Esther Verhoef en vele andere namen bij de tafel ‘Thrillers’.
Daarnaast is er nog een keus uit doktersromans, streekromans en lichtere ontspanningslectuur op de tafel met het bord ‘Diverse genres’.
Doordat alle romans met de rug naar boven liggen, is het zoeken een peulenschil. Naast de romans zijn er, duidelijk vermeld, diverse andere categorieën. Voor de liefhebber !!!

Ook hebben we kinderboeken en Populaire informatie-boeken te vinden via de volgende groepen:
Geschiedenisboeken – Toerisme – Poëzie – Hobby – Engelse romans – Kunst en Cultuur, Geloof en Meditatie – Natuur – Naslagwerken – Het bijzondere boek – enz.
Ook ligt er een voorraad CD’s,  muziek DVD’s, langspeelplaten  en singles voor U klaar.

Als we weer open zijn:

In de huiskamer van Weverkeshof hebben we permanent boeken te koop staan. Naast de boeken in de boekenkast hebben we Thema boeken in een vitrine. Leuk om hier tussendoor in te snuffelen.

De koffie staat altijd voor U klaar!

 

NB:

U kunt het hele jaar door op de openingstijden van de Weverkeshof uw gelezen of oude boeken en CD’s/DVD’s inleveren. We accepteren geen encyclopedieën, studieboeken, tijdschriften en beschadigde boeken. De gastvrouwen en -heren helpen u verder.

 

 

Categorie

Activiteiten

Tags
boeken, boekenmarkt