Aangepaste openingstijden

We zijn gesloten tot 28 mei

Het bestuur van Weverkeshof heeft besloten dat wij gesloten zijn tot 28 mei 2021. U kunt tot die tijd geen bezoektijd bij ons reserveren!

Zodra wij weer open gaan kunt u weer reserveren via onderstaande link. https://kinderboerderijen.nl/dorpsboerderij-weverkeshof  Ook op Facebook staat een link waarmee je kunt reserveren.

onderstaande regels worden dan aangepast.

Wij de huiskamer binnen coronaproef gemaakt tot 25 zitplaatsen in totaal. Dus wel belangrijk om op tijd in te schrijven. De bezoeker is verplicht een mondkapje te dragen. Zittend aan tafel mag dit af. Als je niet komt stuur dan even een berichtje via je inschrijvingsformulier of eventueel bel even naar Weverkeshof 040-2838772. Want dan kunnen er weer mensen binnen die niet gereserveerd hebben. Verder staat de poortwachter niet meer aan de poort om jullie te verwelkomen, maar lekker binnen. Als je bij de poort staat ging je voorheen rechtsaf maar dat is nu de uitgang. Nu mag je linksaf en via de achterdeur naar binnen gaan. Let wel op uw kindertjes dat ze op het pad blijven. Binnen komt er een gastvrouw/heer naar u toe en eventueel mag u de bel gebruiken die op de tafel staat. Zij/hij controleert of u bent ingeschreven dan wel dat er nog geen 25 personen binnen zijn. Na ontsmetten mag u doorlopen naar de huiskamer waar u een tafel uitzoekt. Het speelgoed voor de kindertjes is weer schoongemaakt en op de verhoging geplaatst. Dus zijn hoeven zich niet te vervelen. Als je weer weg gaat, dan via de ingangsdeur of dubbele deur en even om het kippenhok lopen. Veel plezier.

 

Reserveer hier een tijdslot