Boeken

Weverkeshof krijgt vaak boeken aangeboden. Die verkopen we om met de opbrengsten weer activiteiten van de kinder- en dorpsboerderij mede te financieren.
Al jaren organiseerden we een paar maal per jaar een boekenmarkt. Daar is veel belangstelling voor, want de kwaliteit van de boeken is goed. We hebben veel romans, literatuur en thrillers, maar ook kinder- en kunstboeken zijn ruim voorradig. Daarnaast zijn er andere categorieën zoals hobby, buitenlands-talige boeken, geloof en meditatie, toerisme en kookboeken. Ook zijn er “bijzondere” boeken; dit zijn soms heel oude boeken of minder gangbare boeken zoals kunstcatalogi, cd’s, platen en muziek dvd’s. Muziek en de gangbare boeken, vaak paperbacks, kosten in de regel € 2,-; voor sommige boeken ligt de prijs (wat) hoger

Boekenhoek

In de corona jaren door en met al zijn beperkingen is onze Boekenhoek geboren. Deze is toegankelijk vanuit de huiskamer en is altijd open als de boerderij open is. Nog lang niet iedereen weet daarvan, maar gelukkig hebben we afgelopen jaar al best veel aanloop. Kom gerust (opnieuw) langs, want we zullen geregeld nieuwe boeken aanbieden. Ook zullen we af en toe aan een speciale categorie boeken extra aandacht besteden. In de huiskamer staan ook permanent boeken te koop in de boekenkast en in een vitrinekast staan themaboeken.

Internet

De bijzondere boeken zijn ook te vinden op https://weverkeshof.boekwinkeltjes.nl. De genoemde verzendkosten gelden uiteraard niet, als we een afspraak kunnen maken voor overdracht op de boerderij. Het is fijn als de bestelling toch gewoon via internet loopt, met vermelding van de wens om af te halen bij “opmerkingen”. Voor items die wat meer gericht zijn op verzamelaars is er in onze “shop” op LastDodo (https://www.lastdodo.nl/nl/shops/conniec ) ook het nodige te vinden.

Aanleveren van boeken

Natuurlijk hebben we u nodig. Zonder nieuwe boeken en muziek geen verkoop!
U kunt in principe het hele jaar door boeken, platen, cd’s en muziek dvd’s aanleveren. Maak hiervoor een afspraak via info@weverkeshof.nl. Leden van het boekenteam zijn namelijk niet altijd aanwezig. Wilt U wel Uw telefoonnummer doorgeven? dan kunnen wij U makkelijker en sneller bereiken.
Tot slot: de ervaring leert dat encyclopedieën, studieboeken, tijdschriften en Lecturama-boeken niet verkoopbaar zijn (te specifiek of te grote oplagen). Wij verzoeken u dan ook, deze niet af te geven.