Op het terrein van Weverkeshof treft U ons Hoofdgebouw aan. Onze Boerderij waarin de huiskamer, de bar, het winkeltje en een speelhoek is gevestigd.

Behalve dat U een heerlijke wandeling over ons terrein kunt maken, vinden we het belangrijk dat er ook een ontmoetingsplaats is op ons terrein. Deze vind U in ons hoofdgebouw en buiten op het terras. Zowel binnen als buiten kunt U genieten van een kopje koffie of een ander drankje, terwijl de kinderen binnen kunnen spelen in onze speelhoek of buiten in de zandbak en op een fietsje rondrijden. Intussen kunt U samen met de andere bezoekers genieten van de ontspannen sfeer van de boerderij.

Het voordeel van onze Huiskamer is dat deze zowel in de zomer als in de winter open is. En U dus het hele jaar door voor een aangenaam uurtje bij ons terecht kunt.

Daarnaast vinden er regelmatig activiteiten in en rondom de Boerderij plaats. Zie hiervoor onder de link Activiteiten. Door onze gezellige huiskamer zijn er maar weinig activiteiten die door slecht weer niet door kunnen gaan. M.a.w. combineer gerust een bezoek of een activiteit bij wat minder mooi weer. Binnen is de kachel bij koud weer altijd aan en de koffie vers gezet!

Boerderijwinkeltje

In de Boerderij treft U ook een winkeltje aan. We verkopen kaas, eieren, honing, stroop en seizoengroente. En wat lekkers voor bij de koffie en voor de kinderen chipjes of lekkere krentjes. In de zomer verkopen we ijs. De opbrengst is komt volledig ten goede van Weverkeshof.

ons winkeltje

Wij verkopen op kleinschalige basis boerderij gerelateerde producten waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Weverkeshof.

Op dit moment verkopen wij geen Broedeieren

Onbespoten Seizoengroente op maandagmiddag en donderdag ochtend, Kaas, eieren en honing

Onze Bar

Naast koffie en thee is er ook frisdrank, fristi, chocolademelk en een lekker biertje te koop. We zijn geen restaurant, dus een uitgebreide drankenkaart hebben we niet. En lunchen is bij ons ook niet mogelijk. Wel kunt U een tosti of een worstenbroodje bij ons nuttigen. U begrijpt dat we, naast onze sponsoren, afhankelijk zijn van andere inkomsten, zoals onze verkoop via de bar. Daarom is het niet de bedoeling dat U zelf Uw drankje en eten meebrengt.

De Speelhoek

Zijn de kinderen uit gefietst of uit geschommeld? Willen zij iets anders doen dan in de zandbak spelen? Hebben ze al onze mooie dieren al bekeken? Word het te koud of is het gaan regenen? Dan kunnen zij altijd nog binnen in onze boerderij gaan spelen. In de speelhoek, achter in onze ‘huiskamer’, vinden ze heel wat speelgoed om gezellig mee te spelen of leuke boekjes om zelf te lezen. Of Mama, Papa, Oma of Opa lezen ze daaruit voor. Ook kunnen ze voor € 0,25 een leuke kleurplaat kopen.  Er staan mandjes met kleurpotloden klaar. Vraag ernaar bij de gastvrouw/heer.

De Boekenhoek

In de huiskamer treft U ook een boekenrek aan waar U boeken kunt kopen. Maar ook is er een ruimere aanbod aan boeken te koop in onze Boekenhoek. Ook hiervan gaat de gehele opbrengst naar Weverkeshof.

Wij heten U namens alle gastvrouwen/heren welkomt!

Boerderijwinkel