Op Weverkeshof is het mogelijk een verjaardag kinderfeestje te vieren

Op Weverkeshof organiseren we al heel erg lang kinderfeestjes. Deze verjaardag feestjes staan in het teken van feest vieren maar ook van educatie. Het feestje wordt immers niet voor niets op een Dorpsboerderij gevierd. Een kinderverjaardag feestje is een feestje voor kinderen met kinderen. En is niet een feestje voor volwassenen. Daarom gaan we uit van een groepsgrootte van 8 kinderen en 2 volwassenen.

Samen met de kinderen kunt U dagelijks bij ons terecht om 13.00 uur. Behalve op Zaterdag- en Zondagmiddag. En in wintermaanden van 14.00- tot 16.00 uur

We reserveren in de huiskamer van de Boerderij een tafel voor U en zetten alvast de verjaardagstoel klaar. U kunt starten met het eten van pannenkoeken of met het uitpakken van de cadeautjes voor de jarige. Maar niet voordat er eerst voor de jarige is gezongen. Bij de pannenkoeken krijgen de kinderen een glaasje ranja en de ouderen koffie/thee.

Daarna is het tijd voor de speurtocht over de Boerderij om alle dieren en planten van dichtbij te gaan bekijken. Reuze spannend en leerzaam allemaal. U krijgt hiervoor een speurtocht mee. En daarnaast kippenvoer dat uiteraard gestrooid kan worden bij de kippen.

Na deze spannende wandeling keert U weer terug naar de Boerderij. De kinderen krijgen dan een pakje drinken en een zakje chips. Daarna kunnen ze nog even spelen in het speeltuintje.

Alle overige consumpties worden van Weverkeshof afgenomen en voor vertrek betaald bij de gastvrouw/heer. De begeleiding is verantwoordelijk voor het handhaven van de regels van Weverkeshof.

Het kinderfeestje duurt 2 tot 3 uur. Let op: in de wintermaanden (na Sinterklaas tot 1 maart) zijn wij op de doordeweekse dagen in de middag open van 14.00- tot 16.00 uur !!

Kledingadvies: het feestje is op het terrein van de Boerderij. Het meest praktisch is om in kleding te komen die vies mag worden. En trek bij regenachtig weer een jas aan en laarzen.

Wat kost het feestje

We kennen een arrangement voor het kinderfeestje. Dit houdt in dat wij groepen van 10 personen ontvangen die bestaan uit 8 kinderen en 2 volwassenen. De prijs voor het kinderfeestjes is € 48,= voor 10 personen. 

Groepen

Als u niet voor bovenstaand feestjes kiest dan kunt U als groep bij ons het kinderfeestje komen vieren. Realiseert U zich dat kinderen vanaf 7 jaar zich minder goed bij ons zullen vermaken en dat U zelf verantwoordelijk bent voor het voorkomen van overlast. We ontvangen geen groepen die groter zijn dan 25 personen. We reserveren een tafel voor u in de gemeenschappelijke huiskamer. We vragen U hiervoor een bedrag van € 25,=, die U als een donatie aan Weverkeshof moet zien. Taart meebrengen mag maar al het overige wordt van Weverkeshof afgenomen. We vinden het niet goed dat U drank en allerlei versnaperingen meebrengt. Weverkeshof is niet bedoeld voor de inzet van commerciële doeleinden. Uw verblijf duurt maximaal 3 uur. Wij ontvangen geen groepen op zaterdag- en zondagmiddag.

Contact

Afspraken van kinderfeestjes worden gepland omdat Weverkeshof enkel ruimte heeft voor één kinderfeestje. Via het aanmeldingsformulier kunt u uw aanvraag vrijblijvend  indienen. Een van onze vrijwilligers neemt per mail vervolgens contact met U op. Wij vragen U daarom om Uw gegevens volledig in te vullen zodat U voor ons ook bereikbaar bent.

Enkele gedragsregels

Het is de bedoeling dat de auto’s geparkeerd worden aan de Jhr. Hugo van Berckellaan (in de parkeervakken), dit in verband met eventuele bekeuringen. En de fietsen worden buiten de poort in de fietsenrekken geplaatst. Verder willen we vragen om gezamenlijk in de gaten te houden dat de kinderen niet tegen afrasteringen hangen of klimmen, niet in de weiden lopen zonder toestemming. En uiteraard op de paden blijven lopen en niet door de bloementuinen lopen.