Op Weverkeshof is het mogelijk een verjaardag kinderfeestje te vieren

Op Weverkeshof kunt u het kinderfeestje voor uw jarige kind houden. Deze verjaardagfeestjes staan in het teken van feest vieren, maar ook van educatie. Het feestje wordt immers niet voor niets op een Dorpsboerderij gevierd. We gaan uit van een groepsgrootte van 8 kinderen en 2 volwassenen.

Binnen onze openingstijden kunt u samen met de kinderen bij ons terecht. Behalve op Zaterdag- en Zondagmiddag. Let op: in de winter hebben we in de middag aangepaste en kortere openingstijden!

We reserveren in de huiskamer van de Boerderij een tafel voor u en zetten alvast de verjaardagsstoel klaar. U kunt starten met uw eigenverjaardagsrituelen zoals het zingen van de verjaardag liederen, het eten van de door u zelf meegenomen taart of met het uitpakken van de cadeautjes voor de jarige. Bij de taart krijgen de kinderen een glaasje ranja en de volwassenen een kop koffie of thee

Daarna is het tijd voor de speurtocht over de Boerderij om alle dieren en planten van dichtbij te gaan bekijken. Reuze spannend, leuken leerzaam allemaal. U krijgt hiervoor een speurtocht mee. En kippenvoer dat uiteraard gestrooid kan worden bij de kippen

Nadien keert u weer terug naar de Boerderij. Daar is het dan pannenkoekentijd. De kinderen krijgen er een pakje drinken bij of een glas ranja. Voor de volwassenen is er koffie/thee of een glas frisdrank. Daarna kunnen de kinderen nog even spelen in het speeltuintje. Bij vertrek krijgt elk kind een zakje chips mee naar huis.

Alle overige consumpties worden van Weverkeshof afgenomen en voor vertrek betaald bij de gastvrouw/heer. Wij rekenen erop dat de begeleiding van de kinderen ervoor zorgt dat de huisregels van Weverkeshof worden gerespecteerd.

Kledingadvies: het feestje is op het terrein van de Boerderij. Het meest praktisch is om in kleding te komen die vies mag worden. En trek bij regenachtig weer een jas en laarzen aan.

Wat kost het feestje

We kennen een arrangement voor het kinderfeestje. Dit houdt in dat wij groepen van 10 personen ontvangen die bestaan uit 8 kinderen en 2 volwassenen. De prijs voor het kinderfeestjes is € 60,= voor 10 personen. Voor elke persoon extra betaalt u € 6,=.

Groepen

Als u niet voor bovenstaand arrangement kiest dan kunt u als groep bij ons het kinderfeestje komen vieren. Realiseert u zich dat kinderen vanaf 7 jaar zich minder goed bij ons zullen vermaken en dat u zelf verantwoordelijk bent voor de invulling van het programma en voor het voorkomen van overlast. We ontvangen geen groepen die groter zijn dan 20 personen. Er wordt een tafel voor u gereserveerd in de gemeenschappelijke huiskamer. Taart meebrengen mag maar al het overige word van Weverkeshof afgenomen. Het is niet toegestaan om zelf drank en allerlei versnaperingen mee te brengen. Uw verblijf duurt maximaal 3 uur. Op zaterdag- en zondagmiddagen kunnen we geen groepen ontvangen.

Contact

Kinder-/groepsfeestjes worden gepland omdat Weverkeshof enkel ruimte heeft voor één kinder-/groepsfeestje per dagdeel. Via het aanmeldingsformulier kunt u uw aanvraag vrijblijvend indienen. Eén van onze vrijwilligers neemt per mail contact met u op. Wij vragen u daarom om uw gegevens volledig in te vullen zodat u voor ons goed bereikbaar bent.

Enkele gedragsregels

Het is de bedoeling dat de auto’s geparkeerd worden aan de Jhr. Hugo van Berckellaan (in de parkeervakken), dit in verband met het voorkomen van bekeuringen. Fietsen worden buiten de poort in de fietsenrekken geplaatst. Verder willen we vragen om in de gaten te houden dat de kinderen niet tegen afrasteringen gaan hangen of klimmen en niet in de dierenweiden komen zonder toestemming. Uiteraard lopen we op de paden en niet door de (bloemen-)tuinen.