Het is ook mogelijk om als volwassenen, met of zonder beperking, met een groep van minimaal 5- tot 10 personen bij ons een rondleiding te krijgen. Samen met een medewerker loopt u over ons terrein. U krijgt uitleg over hetgeen wat u onderweg ziet. U krijgt een beknopte omschrijving mee, zodat u mee kunt lezen wat er verteld wordt.
Wij bieden u een 2 uur durend verblijf op Weverkeshof aan.

HOE MAAKT U EEN AFSPRAAK?

U kunt zich via onderstaande link bij ons aanmelden. Daarna wordt u door een medewerker per mail of telefonisch benaderd om uitleg te geven en een afspraak te maken. Dit ter voorkoming van dubbele afspraken.

De kosten zijn € 4.50 per persoon, inclusief 2x koffie/thee/fris en een koek. De consumpties voor de begeleiders worden (tegen het normale tarief) van Weverkeshof afgenomen en betaald bij de dienstdoende gastvrouw/heer.

Betaling contant of per pin op de dag van het bezoek.   

Vincent van Gogh

In 2015 hebben we Vincent van Gogh herdacht. In dit jaar was het 125 jaar geleden dat Vincent van Gogh stierf. In verschillende plaatsen in ons land, waarvan Vincent schilderijen en tekeningen heeft gemaakt, werd hieraan aandacht gegeven. Vincent heeft ook in Nuenen gewoond en verschillende schilderijen van hem dateren uit deze tijd.

De omgeving van Weverkeshof is in diverse schilderijen terug te vinden, zoals de Molen, het Weefhuis en het Kerkje. Daarom hebben we een speciaal van Goghboekje gemaakt omdat er vanaf ons terrein de Molen en het Weefhuis te zien zijn. Het boekje is te koop voor € 2,=.

In de huiskamer van de boerderij staat zoals altijd de koffie klaar en hangen er ook posters van diverse schilderijen van Vincent.