Het hele jaar door bent u met uw groep of klas (max. 30 kinderen) welkom op Weverkeshof. De leukste tijd is tussen april en oktober.

Voor basisschoolkinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar hebben we een leuke Speurtocht uitgezet. De route wordt aangegeven middels 20 Kabouterbordjes. U zorgt zelf voor voldoende begeleiding, hierbij moet u uitgaan van 1 begeleider per 5 à 6 kinderen. Iedere begeleider krijgt van ons een beschrijving van de Speurtocht te leen. Deze zogeheten Kabouterroute leidt u over het terrein. In de beschrijving die u meekrijgt staat informatie over onze dieren en bloemen- en groente-tuinen. Bij elk onderdeel op de route treft u naast leuke weetjes ook opdrachten aan die u samen met de kinderen kunt uitvoeren.

HOE MAAKT U EEN AFSPRAAK?

U kunt zich via onderstaande link bij ons aanmelden. Daarna wordt u door een medewerker per mail benaderd om uitleg te geven en een afspraak te maken. Dit ter voorkoming van dubbele afspraken.
De kosten zijn € 1,= per kind, inclusief een glaasje ranja. De consumpties voor de begeleiders worden (tegen het normale tarief) van Weverkeshof afgenomen en betaald bij de dienstdoende gastvrouw/-heer. Betaling bij voorkeur per pin op de dag van het bezoek.