Het hele jaar door kunt u met uw groep of klas (max. 30 kinderen) voor een rondleiding naar de Weverkeshof komen. Iedere begeleider krijgt een rondleidingboekje te leen en volgt met een groepje kinderen zelfstandig (dus onbegeleid) de route over het terrein langs onze dieren en diverse tuinen: volg de Kabouterroute. In dit boekje wordt het een en ander over de dieren en de tuinen uitgelegd. We laten de kinderen ook kennismaken met de diverse groenten die nog handmatig in onze “biotuin” verbouwd worden zonder bestrijdingsmiddelen en met water uit onze eigen bron besproeid. Bovendien kunnen de kinderen ook in twee open ‘aaiweiden’ tussen geitjes, kippen, kalkoenen en pauwen lopen.

Achter in het boekje zit een vragenlijst over dieren die ter ondersteuning en interactie gebruikt kan worden en er is een overzicht van spreekwoorden en gezegden over de dieren op ons terrein.

HOE MAAKT U EEN AFSPRAAK?

U kunt zich via onderstaande link bij ons aanmelden. Daarna wordt u door een medewerker per mail of telefonisch benaderd om uitleg te geven en een afspraak te maken. Dit ter voorkoming van dubbele afspraken.
De kosten zijn € 1,= per kind, inclusief een glaasje ranja. De consumpties voor de begeleiders worden (tegen het normale tarief) van Weverkeshof afgenomen en betaald bij de dienstdoende gastvrouw/heer. Betaling contant of per pin op de dag van het bezoek