SINTERKLAASHOF

Ieder jaar zijn we, zodra Sinterklaas in Nederland is aangekomen, geen Weverkeshof maar Sinterklaashof. Want Sinterklaas komt immers op Sinterklaashof logeren. E is dan een slaapkamer voor hem en de hoofdpiet ingericht. We hebben zijn stoel klaar staan, een tentoonstelling, de huiskamer is gezellig ingericht en er kunnen volop tekeningen gemaakt worden voor Sinterklaas.

Op zaterdag- en zondagmiddag zijn Sinterklaas en de Pieten aanwezig. Behalve het eerste weekend dat Sint in Nederland aankomt. En zoals we al 39 jaar gewend zijn, gaan we Sinterklaas wakker maken en na zijn bezoek gaat hij ook weer lekker slapen in de slaapkamer die we voor hem hebben ingericht. Dit alles onder het toeziend oog van al onze kleine bezoekertjes. Op deze middagen worden er, traditiegetrouw, ook heerlijke pannenkoeken gebakken. Sinterklaas komt om 13.30 uur uit bed. En gaat om ongeveer16.15-16.30 uur weer naar bed.

Op woensdagmiddag zijn er geen Pieten en is Sinterklaas er ook niet. We bakken wel heerlijke pannenkoeken.

SCHOLEN EN GROEPEN WELKOM OP SINTERKLAASHOF

35 Jaar hebben we scholen ontvangen. En verzorgde de Pieten van Sinterklaashof een gezellig uurtje voor de vele klassen die op bezoek zijn geweest. Helaas brengt Sinterklaas de laatste jaren te weinig Pieten mee om dit nog te faciliteren, maar uiteraard zijn scholen en andere groepen op afspraak van harte welkom op Sinterklaashof. Echter, U zult zelf voor het programma en de invulling van het bezoek moeten zorgen. Een bezoek aan Sinterklaashof blijft toch speciaal! Neem contact met ons op via het secretariaat om naar de mogelijkheden te vragen. Het is wellicht mogelijk dat Sint aanwezig is en brengt U zelf Pieten mee.

EEN BRIEF AAN SINTERKLAAS

Tot 5 december is Sinterklaashof nog steeds het vaste postadres van Sinterklaas. Daar worden de duizenden brieven en tekeningen bezorgd die kinderen uit het hele land naar hem toesturen. Alle kinderen die een postzegels voor antwoord bijsluiten, krijgen van Sinterklaas een prachtige persoonlijke brief terug.

Belangrijk:

Vergeet niet de postzegel voor antwoord in de enveloppe te doen!

  • Geen loket frankeerstrook bijsluiten, daar kan Sinterklaas niks meedoen!
  • Brieven aan Sinterklaas kunnen niet via E-mail worden opgestuurd.
  • Wil je de brief van Sinterklaas op tijd ontvangen, dan moet deze wel vóór 1 december in de brievenbus gedaan zijn.

Adres:

Sinterklaashof
Postbus 368
5670 AJ Nuenen

Voor algemene vragen kunt u dagelijks terecht via het algemene nummer van Weverkeshof 040.2838772