Regelmatig hebben wij sponsormiddagen op Weverkeshof. Hiervoor nodigen wij muziekgezelschappen uit die vaak thematische muziek ten gehore geven zoals Jazz, Folk of Ierse muziek. Deze muzikanten dragen Weverkeshof een warm hart toe en komen kosteloos bij ons optreden. U als bezoekers nodigen wij van harte uit om een dergelijke middag bij ons bij te wonen. Onder het genot van een kopje koffie/thee of een andere versnapering kunt U deze sfeervolle middagen bij ons meemaken en van de muziek genieten.

WANNEER

Onze Muziekmiddagen zijn altijd op een Zondagmiddag. We starten om 14.00 uur tot 17.00 uur. Voor de data zie onze agenda. De toegang is gratis! Kom op tijd want vol is vol.

Oproep

Bent U nu zo’n muziekgezelschap dat Weverkeshof een warm hart toedraagt, neem dan contact met ons op en we kijken of U, in onderling overleg, een zondagmiddag kunnen inplannen. U kunt dit het beste doen via ons secretariaat.

Op de middagen zijn er teams van vrijwilligers aanwezig om U als gastheer/vrouw te ondersteunen en de gasten te ontvangen. Kom gerust eens langs om alvast de sfeer van Weverkeshof te voelen en mee te maken en de mogelijkheden te bespreken.